Probabil că nu e prima oară când citiți povestea unui brand născut fiindcă o mână de oameni și-au spus:
„Ah, am vrea să existe asta!”

Este povestea pe care o veți afla și aici.

„Am vrea o rețetă a noastră”, ne-am spus, într-o zi.

Cu ingredientele naturale care știm că funcționează, fără compromisuri în privința gustului și a sănătății.

Am vrea o rețetă care să ne inspire, să ne ofere energie și poftă de viață, să înlăture orice remușcare sau îndoială. Să punem în ea acele mirodenii și ierburi de încredere, venerate pentru simplitate, savoare și beneficii. Ah, și ne-am mai dori și să arate bine. Ingredientele de soi merită să fie împachetate într-un fel anume.

Golden Flavours Turmeric Latte Mix

Și pentru că ne-a părut sclipitoare această idee, am numit-o „ideea noastră de aur”. Ideea de aur pentru niște arome de aur. Golden Flavours.

Acum, s-ar putea să spuneți că e prea mult „noi” în povestea aceasta. Noi, noi, noi. Că e cam egocentrică, nu?

Nu. Fiindcă imediat după ce ne-am imaginat ce ne-ar plăcea nouă, ce am vrea NOI, ne-am spus: „de ce nu v-ar plăcea și VOUĂ?” De ce să nu vă doriți produse făcute din ingrediente naturale, fără conservanți, fără vinovăție, dar cu personalitate, cu gust și cu grijă din plin pentru sănătate și stare de bine? Firește că vi le doriți. Nu ne-am îndoit nicio clipă.

Sunteți personaje din povestea noastră.

Cu drag,

Golden Flavours

Cum s-a născut Golden Flavours Turmeric Latte Mix?

Știi cum e să lucrezi 10-14 ore pe zi. Să fii presat de deadline-uri. Să alergi între telefoane, e-mailuri și întâlniri. Să iei decizii. Să faci strategii, să fii creativ. Să duci și să aduci copiii la școală. Să mergi la piață, la supermarket, la sală și la dentist. Știi cum e ca în tot tumultul ăsta, să ai nevoie de o doză de energie, de un „mind boost”, de vreun elixir care să îți ridice moralul și să îți lumineze creierul.

Și noi am știut. Am trecut prin toate momentele acestea. Am făcut research, am analizat, am studiat, am testat, am re-testat și am creat… o rețetă strălucită de Turmeric Latte Mix, cu tot ce poate avea bun în ea o băutură naturală și energizantă.

Descoperă rețeta

Vrei să încerci alături de noi fiecare produs pe care îl gândim?